+31 (0)6 10 68 06 02
info@eurimpex.nl

Tussen Kerst en Oud&Nieuw zijn wij gesloten en alleen op afspraak geopend.

Loading...

snoepdiscount.nl

Salmiak Duiten

2,4915,95 incl. btw

Ontdek de Onweerstaanbare Salmiak Duiten van K&H – Verkrijgbaar in Verschillende Formaten Ben je een fan van de intense smaak van salmiakdrop? Maak kennis met de heerlijke Salmiak Duiten van K&H! Deze authentieke dropjes bieden de perfecte combinatie van sterke salmiaksmaak en traditionele drop, ideaal voor iedereen die houdt van een krachtige en karaktervolle traktatie. Salmiak Duiten van K&H zijn verkrijgbaar in vier handige verpakkingsformaten:
  • 14 stuks: Perfect voor een kleine traktatie of om mee te nemen als snack onderweg.
  • 350 gram: Ideaal om te delen met vrienden en familie tijdens een gezellige bijeenkomst.
  • 575 gram: Voor de echte dropliefhebbers die altijd voldoende van deze heerlijke salmiakduiten willen hebben.
  • 1 kilo: De ultieme voorraad voor de echte snoepfans, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete Salmiak Duiten.

Waarom Kiezen voor Salmiak Duiten van K&H?

  1. Intense Salmiaksmaak: Onze Salmiak Duiten bieden een krachtige en authentieke salmiaksmaak, perfect voor liefhebbers van sterke drop.
  2. Hoogwaardige Kwaliteit: Bij K&H worden onze dropjes met zorg en aandacht gemaakt, zodat je altijd kunt genieten van een puur en eerlijk product.
  3. Verschillende Verpakkingen: Of je nu een kleine snack wilt of een grote voorraad nodig hebt, wij hebben de perfecte verpakking voor elke gelegenheid.
Koop nu jouw favoriete Salmiak Duiten van K&H en ervaar de intense en onvergetelijke smaak van hoogwaardige salmiakdrop. Perfect voor thuis, onderweg, of om te delen met vrienden en familie. Verkrijgbaar in verpakkingen van 14 stuks, 350 gram, 575 gram, en 1 kilo. Voeg deze verrukkelijke dropjes vandaag nog toe aan je winkelmandje en geniet van de unieke smaak van Salmiak Duiten van K&H!
K&H0008
Gewicht N/B
Verpakkingseenheid

350 gram, 575 gram, 1 kilo, 14 stuks

hoe wil je winkelen?

Op deze website worden prijzen inclusief of exclusief BTW getoond. Maak hier jouw keuze!