+31 (0)6 10 68 06 02
info@eurimpex.nl

Tussen Kerst en Oud&Nieuw zijn wij gesloten en alleen op afspraak geopend.

Loading...

snoepdiscount.nl

Veggie Zure Ananas Ringen

2,4912,49 incl. btw

Proef de Verfrissende Smaak van Veggie Zure Ananas Ringen van Matthijs! Verwen jezelf met de exotische en verfrissende smaak van de Veggie Zure Ananas Ringen van Matthijs! Deze heerlijke snoepjes combineren de tropische smaak van ananas met een verfrissend zure twist. Perfect voor iedereen die houdt van een spannende en fruitige traktatie. Onze Veggie Zure Ananas Ringen zijn verkrijgbaar in vier handige verpakkingsformaten, zodat je altijd de juiste hoeveelheid bij de hand hebt:
  • 10 stuks: Perfect voor een kleine traktatie of om mee te nemen als snack onderweg.
  • 400 gram: Ideaal om te delen met vrienden en familie tijdens een gezellige bijeenkomst.
  • 650 gram: Voor de echte liefhebbers die altijd voldoende van deze heerlijke snoepjes willen hebben.
  • 1 kilo: De ultieme voorraad voor de echte snoepfans, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete Veggie Zure Ananas Ringen.
Deze snoepjes zijn niet alleen verrukkelijk, maar ook een verantwoorde keuze. Ze zijn volledig veganistisch en bevatten geen dierlijke producten, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen, ongeacht dieetvoorkeuren. Bovendien worden ze gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen, wat betekent dat je kunt genieten van een puur en verantwoord product. Kies voor de Veggie Zure Ananas Ringen van Matthijs en geniet van de perfecte balans tussen zoet en zuur in elke hap. Perfect voor elke gelegenheid en beschikbaar in het formaat dat bij jou past!
Gewicht N/B
Verpakkingseenheid

650 gram, 400 gram, 1 kilo, 10 stuks

hoe wil je winkelen?

Op deze website worden prijzen inclusief of exclusief BTW getoond. Maak hier jouw keuze!